Akasha Kronieken Healing

Reinigen:

Tijdens de Akasha Healing ga ik je aura reinigen van negatieve energieën en aardgebonden geesten. Het kan namelijk gebeuren dat je energie gaat lekken en daar maken deze energieën misbruik van en gaan dan in je aura  meeliften. Dat zorgt er dan voor dat je niet lekker in je vel komt te zitten of erg moe gaat voelen. Je aura wordt dan kleiner en voel jij je niet happy. Door de aura te reinigen, wordt deze weer groter en ga jij je weer beter voelen.

Aarden:

Ik werk samen met Aartsengel Sandalphon ga ik je aarden. Door van twijgen sandalen te vlechten en te voorzien van de rode Jaspis. Aarden is belangrijk om de negativiteiten af te voeren de grond in. Zodat je weer goed kan voelen.

Beschermen:

In samenwerking met Aartsengel Michael ga ik je beschermen, door middel van een ijzeren schild met een gouden laag. Je bent dan beschermd tegen meelifters in je aura en je voelt je dan beter.

Om de behandeling  af te ronden vul ik je lichaam op met violet licht en ben je helemaal beschermd en gereinigd voor negativiteit.